برای گرفتن ویزا این چند نکته را فراموش نکنید:

۱. از سال ۲۰۱۳ باید برای اخذ ویزای بلغارستان، انگشت‌نگاریشوید و اطلاعات بیومتریک شما ثبت شود.

۲. شخص متقاضی دریافت ویزا باید مدارک را تحویل سفارت دهد و حضور شخص الزامی است.

۳. کسانی که قبلا ویزای بلغارستان را گرفته‌اند دیگر نیازی به انگشت‌نگاری دوباره ندارند.

۴. بلغارستان صدور ویزای فوری ندارد و همه‌چیز باید طبق روال اداری انجام شود.

۵. افراد زیر ۶ سال از پرداخت هزینه ویزا معاف هستند.

۶. با ویزای بلغارستان نمی‌توانید به کشورهای حوزه‌ی شنگن سفر کنید


برای دریافت ویزای توریستی بلغارستان چه مدارکی لازم دارم؟

اول از همه باید فرم ویزای بلغارستان را پر کنید، سپس با تمامی مدارک زیر به سفارت بلغارستان مراجعه می‌کنید. برای رزرو وقت سفارت با آن‌ها تماس بگیرید.

چه مدارکی لازم دارم؟
۱. کپی کارت ملی و شناسنامه تمام صفحات
۲. گذرنامه با حداقل ۷ ماه اعتبار و کپی از تمامی صفحاتی که در آن مهر ویزا خورده است.
۳. یک قطعه عکس ۴.۵*۳.۵ با زمینه‌ی سفید و تمام رخ (سر و شانه‌ها در عکس باید در یک راستا، بدون چرخش و رو به دوربین باشند.)
۴. بیمه مسافرتی تا سقف ۳۰۰۰۰ یورو
۵. گردش مالی ۶ ماهه حساب بانکی
۶. مدرکی برای ثابت کردن بازگشت به کشور (فیش حقوقی، اشتغال به تحصیل، سند مالکیت و …)
۷. پرداخت هزینه‌ی صدور ویزا


 

ویزای یک‌بار ورود عادی برای بزرگسالان ۶۰ یورو
ویزای یک‌بار ورود عادی برای کودکان ۶ تا ۱۲ سال ۳۵ یورو

 

 

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید